Bvlgari Goldea se anunta ca fiind un parfum puternic cu note de mosc cristalizat, flori de portocal, zmeura si bergamota. In mijloc apare din nou moscul alaturi de ylang-ylang si iaomie, iar baza prezinta acorduri de mosc catifelat, papirus egiptean.

Parfumul Original AQVA DIVINA este primul parfum de dama din colectia Bvlgari Aqva si se anunta ca fiind unul luminos si senzual, rafinat si luxuriant, este un joc de lumini, de arome si de culturi

Parfumul Original Aqva Amara de la Bvlgari este un parfum lemnos acvatic de barbati. Acesta este un parfum nou, Aqva Amara pour Homme a fost lansat in 2014. Creatorul sau este Jacques Cavallier.

Acest parfum original aromat de la Bvlgari este un parfum proaspat cu note fructate si picante ce este inspirat de puterea energizanta a marii. Aqva Pour Homme incepe cu arome proaspete de cereale

Bvlgari prezinta cel mai nou parfum adaugat la colectia Omnia si anume Omnia Paraiba, numit in acest fel dupa piatra semi-pretioasa Paraiba Tourmaline, cunoascuta pentru culoarea sa albastra-verde.